Moto X3M 3

Många är det som har spelar Moto X3M, och många är det också som har blivit fästa vid det. Det beror på att det är fartfyllt och underhållande från början till slut! Det är ett klassiskt spel, och denna version, Moto X3M 3 är alltså den tredje versionen. Det finns över 20 levlar, så detta innebär att det också varierar i svårighetsgrad ju mer man spelar. Detta gör att det också är svårt att ha tråkigt när man spelar det – man har helt enkelt inte tid, man måste klara banan!

Utseende och innehåll

Moto X3M 3 är fyllt av massor av olika hinder och faror, så man måste vara uppmärksam när man spelar det. Det finns exploderande hinder, och massor av andra saker, som ökar svårighetsgraden avsevärt. Det finns också olika hastigheter, som gör att man själv kan anpassa spelandet lite grann. Det är fint och färgglatt, med en mycket enkel, men bra grafik!

Sammanfattning

Moto X3M 3 är alltså den tredje versionen i spelserien, och har sedan det första spelet kommit med en del uppgraderingar. Det är ett fartfyllt, färgglatt och underhållande spel, som kan roa de flesta. Prova du med! Du kommer säkert att gilla det.