Russian Car Driver

Russian Car Driver är ett roligt bilspel på webben. Det är inte alltför avancerat vilket faktiskt är en fördel! Att det är lite mer simpelt är utan tvekan något som gör att det får en helt annan charm än de nya, allra mest avancerade spelen. Att det dessutom är möjligt att spela det gratis gör inte direkt saken sämre.

Enkelt att komma igång

Det är enkelt att komma igång med spelandet i Russian Car Driver. Det som är så skönt är att du inte behöver ladda ned spelet och självklart inte heller köpa det i fysisk form! Russian Car Driver är ett webbspel! Det betyder alltså att du kan spela Russian Car Driver direkt i din webbläsare, vilket så klart talar för att det är en bra idé att testa spela det. Du kan antingen välja mellan att spara ditt spel online eller att göra det på din dator. Om du vill spara online behöver du logga in för att det ska vara möjligt.

Flera spellägen

Russian Car Driver är faktiskt ett spel med rätt mycket variation i sig. Det finns väldigt många olika spellägen du kan välja mellan, så som: drag racing, drifting, parking, rally, racing mode och slutligen freeride mode. Den här variationen gör att man inte tröttnar på spelet i första hand.