Papas cupcakeria

Här har vi ett riktigt sött spel, som går ut på att sköta en cupcakeaffär. ”Papa Louie” är chefen, och ditt jobb är alltså att jobba som bagare. Detta innebär att du ska ta beställningar från kunder, och baka cupcakes – för att sedan servera dem till de förhoppningsvis nöjda kunderna. Man vill att de ska vara tillfreds och att de ska vilja komma till bageriet igen!

Vad som krävs av dig som spelare, är att du ska vara taktisk, organiserad, och snabb. Det är ett fartfyllt spel, som kan göra även den mest uppmärksammade förvirrad. Men man lär sig snabbt, och det blir roligare ju mer man spelar. Idealet är att baka så snabbt som möjligt, men också göra det rätt, förstås! Du vill inte ge bort en dålig cupcake för då är risken att kunden inte är nöjd.

Design och innehåll

Det är ett underhållande spel, som också är designat på ett humoristiskt och färgfyllt sätt. I cupcakerian har du knappast en lugn stund – snarare måste du hela tiden hålla koll på de olika stationerna, så att ingen uppgift står ogjord. Arbeta dig uppåt, och bli chefens favorit i detta fartfyllda spel, som är en riktig klassiker i minispelsvärlden.